Volg Niels Vandyck via twitter
Share
 

Nieuws

13/4
2014
 

Circuit des Ardennes 4e rit: Charleville-Mézières (107,2 km)


De slot etappe gaat van start in Charleville-Mézières waar ook de aankomstlijn van Circuit des Ardennes ligt.

De laatste 107,2 km. van deze ronde voor de renners op een relatief vlak parcours.

Wanneer 4 renners in de aanval trekken is daarbij ploegmaat Smeyers present, maar het peloton komt terug aansluiten, wanneer dan 5 renners vertrekken is Smeyers terug van de partij in de ontsnapping.

Het peloton laat de koplopers nooit verder uitlopen dan 1 min. want de sprintersploegen houden alles onder controle.

Toch zullen de koplopers de plaatselijke omlopen aanvatten met deze voorsprong, maar ronde per ronde verkleint de voorsprong en alles wijst erop bij het ingaan van de laatste ronde dat het zal uitdraaien op de verwachte massaspurt, daarin toonde VERMELTFOORT Coen zich sneller dan GROSU Eduard Michael, Niels finisht als 32e en eindigt als 12e in het algemeen klassement.

13/4
2014
 

Circuit des Ardennes 3e rit: Monthermé - Monthermé (72 km)


De ochtend etappe ging van start om 9 uur en was een zware rit van 72 km. lang, met 5 lastige beklimmingen (Cote du Loup - Cote des Gd Ducs - Cote de La Rubrique - Cote du Liry en Cote du Roc La Tour)

2 renners gaan ervandoor en kunnen enkele kilometers voor het peloton uit rijden.

Op de laatste beklimming van de dag komen enkele renners in aanrijding met een wedstrijdmotor, ook Niels zit achter de valpartij maar kan via de grasberm de sprong maken naar voor, door deze valpartij komen verschillende renners in moeilijkheden, en de kloof met de kop van de wedsrtijd kan niet meer gedicht worden.

In de allerlaatse bocht naar de finish toe draait Niels als 2e maar door een inschattingsfout van de renner voor hem, die de buitenkant van een bloemenperkje neemt, is Niels verplicht mee te draaien om een val te voorkomen, daardoor verliest hij verschillende plaatsen bij het aanvatten van de sprint die op een klim (500m) en een stijgingspercentage van 10% ligt, Niels finisht nog als 15e.
En komt daarmee 11e te staan in het algemeen klassement.

12/4
2014
 

Circuit des Ardennes 2e rit: Fromelennes-Hargnies (167,9 Km)


In de 2e rit moest Niels tevreden zijn met de 22e plaats, nadat hij een mooie wedstrijd reed.

2 renners gingen er vroeg vandoor, maar werden opnieuw gegrepen, dan gaan 5 renners ervandoor gevolgd door nog eens 5 met daarbij Niels, deze 10 mannen reden een voorsprong van 1'30" bij elkaar.

Onder impuls van verschillende ploegen verkleint de voorsprong.
Met 4, en opnieuw Niels proberen ze hun voorsprong te behouden, en blijven voor het peloton uitrijden.

Wanneer deze 4 terug worden ingelopen trekken 2 renners in de aanval, en deze mogen spurten voor de zege, 25 sec. later spurt het eerste deel van het peloton voor plaats 3.

Niels eindigd als 22e na een mooie wedstrijd
En staat nu 16e in het algemeen klassement!

11/4
2014
 

Circuit des Ardennes 1e rit: Vouziers-Vouziers (173,6 km)


128 renners staan aan de start van de 1e rit van Circuit des Ardennes, waarvan start- en aankomstplaats van deze rit gelegen zijn in Vouziers.

De temperatuur in het Franse dorpje loopt op tot 21° terwijl de renners 173,6 km. afleggen.

3 renners gaan ervandoor en lopen tot bijna 11 minuten uit.

Bij km. 100 is het Niels die aan de alarmbel trekt en een aanval plaats, tijd om in actie te schieten, hij sprokkeld daarbij punten voor de bergprijs.

2 renners gaan door en trekken in de tegenaanval, maar ook het peloton is wakker geschoten en de voorsprong verkleint zienderogen.

De koplopers worden gegrepen op een 2 tal km. van het einde en er volgt een massaspurt, deze werd gewonnen door Pierpaolo De Negri (Vini Fantini-Nippo) voor Bole Grega en Vliegen Loic, Niels eindigde als 35e in deze spurt.

5/4
2014
 

18e plaats in Volta Limburg Classic 1.1


185 renners stonden aan de start van de Volta Limburg Classic in het Nederlandse Eijsden waar start- en aankomstplaats liggen, deze Klassieker behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse wielerwereld (198 km.)

14 renners trekken in de aanval maar de aanval word gekontroleerd vanuit het peloton, want de vluchters die snel met 13 zijn door een valpartij in de kopgroep, krijgen niet meer dan 1 min. vrijgeleide van het peloton, en worden dan ook terug bijgebeend.

Nadien gaan 3 renners in de aanval, zij lopen uit tot 2 min. maar ook deze vluchters worden door het fel uitgedunde peloton terug gegrepen.

Naar de finale toe proberen 7 renners te ontsnappen, maar het eerste peloton nog een 40 tal renners waarvan Niels deel uitmaakt, zet de jacht op de vluchters in en bij het binnen rijden van aankomstplaats Eijsden worden de 7 gegrepen.

Een 40 tal renners gaan in deze zware klassieker spurten voor de zege, Moreno Hofland (Belkin) grijpt de zege in de Diepstraat te Eijsden, Niels eindigt mooi 18e.

30/3
2014
 

34e Tour de Normandie 6e rit : Torigni-sur-Vire - Caen (150 km.)


Gisteren verloor de ploeg vroeg in de wedstrijd Bille door een valpartij, dus vandaag staat het team aan de start in Torigni-Sur-Vire nog met 5 renners.

17 renners gaan ervandoor en nemen onmiddellijk een mooie voorsprong, daarbij bevinden zich 2 ploegmakers (Pardini en Wauters).

Wanneer het peloton een tandje bijsteekt breekt het daar in stukken, Niels zit in het eerste deel dat verder jacht maakt op de koplopers, maar de kloof dichten zit er niet meer in, en de 17 spurten voor de ritzege, Pardini eindigt knap 2e en moet de zege laten aan JARRIER Benoît, Niels finisht als 32e.
In het algemeen klassement is Niels 26e geworden.

29/3
2014
 

34e Tour de Normandie 5e rit : Gouville-sur-Mer - Carentan (185 km.)


Voor de 5e rit waar nog 131 renners aan de start komen trekken de renners van Gouville-Sur-Mer naar Carentan waar na 185 km. de aankomstlijn ligt.

Al vrij snel ligt de koers in verschillende stukken, door de vele wind en een valpartij is alles uit elkaar gerammeld, Niels bevind zich in de eertse groep, maar uit de achtergrond komt alles opnieuw samen.

Daarna proberen 11 renners te ontsnappen, maar ook deze koplopers krijgen geen vrijgeleide en worden opnieuw ingerekend.

Naar de finale toe proberen verschillende renners voor het peloton uit te blijven rijden, en lang blijft het spannend, Niels en zijn ploegmakers (Wauters en Smeyers) nemen een 30 km. van het kopwerk op zich, en opnieuw komt het tot een massaspurt die ontsierd werd door een valpartij, maar waarin ploegmaat Vereecken naar de 4e plaats spurt, Niels bolt over de meet als 80e over de meet.

28/3
2014
 

34e Tour de Normandie 4e rit : Domfront - Villers-Bocage (172 km.)


Toeval wil dat ook vandaag 3 renners het hazepad kiezen en een lange vlucht op poten zetten, in de 4e rit van Domfront naar Villers-Bocage over 172 km. en ook vandaag kregen de renners heel wat regen over zich heen.

Na de rit in lijn kregen de renners nog 4 lastige plaatselijke ronden voor de wielen geschoven in Villers-Bocage waar de aankomstlijn getrokken ligt.

Daar worden ook de 3 vluchters ingerekend bij het binnenrijden van het dorp, en kan de koers opnieuw beginnnen.

In de voorlaatste ronde schreeuwt de Franse omroeper het uit Niels Vandyck Team Verandas Willems is samen met een kompaan weggereden uit het uitgedund peloton, stress alom dus, maar Niels en zijn metgezel worden in de laatste ronde opnieuw bijgehaald en 4 andere renners gaan ervandoor, zij blijven net buiten schot van het spurtende peloton waarvan Niels nog deel uitmaakt, hij eindigt als 30e en kan terug blikken op een knappe koers, in het algemeen klassement behoud hij de 21e plaats.

27/3
2014
 

34e Tour de Normandie 3e rit : Elbeuf Sur Seine - Argentan (162 km.)


In de 3e rit kregen we opnieuw 3 aanvallers, onmiddellijk na het startschot gingen zij ervandoor.

Maar wanneer het onderweg begint te regenen, sneeuwen en nog harder begint te regenen, worden de 3 opnieuw gevat.

Wat volgt is een massaspurt die ontregelt word door een valpartij, Niels kon de val ontwijken en bolt als 75e over de meet.

26/3
2014
 

34e Tour de Normandie 2e rit : Forges-les-Eaux / Elbeuf-sur-Seine (149 km.)


Ook vandaag animeerden 3 renners de vroege vlucht in de rit over 149 km. van Forges-Les-Eaux naar Elbeuf-Sur-Seine.
Hun voorsprong bedroeg nooit meer dan 3'15' en met nog 30 km. koers begon deze zienderogen te dalen tot 1'15, op 10 km. van de finish werden de vluchters dan ook gegrepen door het jagende peloton dat afstevende op een massaspurt.

Niels en zijn ploegmaten toonden zich ook vandaag als een sterk team in de achtervolging op de vluchters.

Vereecken werd naar voor gebracht voor de spurt maar reed lek in de laatste 2 km.
De anderen moesten tevreden zijn met verre ereplaatsen, zo eindigde Niels 44e.
En was zeer tevreden over zijn wedstrijd.

In het algemeen klassement staat Niels als 20e geklasseerd.

25/3
2014
 

34e Tour de Normandie 1e rit Collombelles - Forges Les Eaux (200 km.)


De eerste rit in de Tour de Normandie was meteen ook de langste, maar liefst 200 km. kregen de renners voor de wielen gesmeten.

De rit begon met mooi weer die de laatste 100 km. veranderde in echt winterse weersomstandigheden.

3 renners gingen ervandoor en begonnen aan een lange ontsnapping, Niels en zijn ploegmaten waren allen present in de eerste groep, die jacht maakten op de vluchters die uiteindelijk opnieuw werden ingerekend.

Niels kreeg vandaag af te rekenen met 3 lekke banden.

De ploeg was sterk en in de finale probeerden Niels en zijn ploegmaten weg te geraken, wanneer dat niet lukte trokken ze de kaart Vereecken die in de spurt 6e werd, Niels werd 53e.
In het algemeen klassement staat hij 21e geklasseerd.

24/3
2014
 

34e Tour De Normandie Proloog (3,6 km.)


Niels eindigde als 23e in de proloog van de Tour De Normandie met een tijd van 05'14''21 is hij 12 sec. trager dan de Zwitserse winnaar Stefan Kung.

19/3
2014
 

Mee in kopgroep in 69e Nokere Koerse (1.1)


In 2013 werd deze wedstrijd nog afgelast door sneeuwval, vandaag daarentegen koersten de renners bij 15° in de 69e Nokere Koerse.

199,3 km. kregen de 187 renners voor de wielen geschoven wanneer ze van start gingen op de markt van Ronse, vanwaar het peloton koers zette richting Nokere waar ze een eerste keer passeerden na 50 km. wedstrijd, daarna volgde nog een grote lus van 31 km. alvorens de 8 plaatselijke ronden aan te snijden in Nokere.

Na 35 km. koers rijden een 30 tal renners weg uit het peloton, deze groep breekt meteen in 2 en een kopgroep van 17 met daarbij Niels, Keisse, Alaphilippe, Steegmans (OPQS) Van Der Sande, Vanendert (Lotto Belisol) Puccio (Team Sky) Keizer (Belkin) Oss (BMC) Lampaert ( Topsport Vlaanderen) Baugnies (Wanty) Fraile, Grijalba (Caja Rural) Bideau (Bretagne) Barta, Schwarzmann (Team Netapp) Paiani (Roubaix) is een feit.

De renners houden er een stevig tempo op na want na 1 uur wedstrijd staat de teller op 48,5 gem.

Vooraan krijgt Bideau af te rekenen met een lekke band en moet de koplopers laten gaan, ondertussen gaat het bijzonder snel zowel in de kop van de wedstrijd als in het peloton, want daar gunnen ze de leidersgroep niet meer dan een max. voorsprong van 3 min.

Op 4 ronden van het einde breekt de kopgroep in 2, 10 renners gaan ervandoor de andere 6 met daarbij Niels moeten de rol lossen, en zullen opnieuw worden ingerekend door een op hol geslagen peloton.

De voorsprong van de koplopers daalt zienderogen, bij het ingaan van de laatste ronde is de voorsprong gezakt tot een 30 tal sec. vooraan blijven ondertussen nog 6 renners in de spits rijden, Steegmans probeert solo naar de meet te gaande rest van de kopgroep werd ondertussen voorbij gespurt door het peloton en ook Steegmans word in de laatste meters geremonteerd, Dehaes (Lotto Belisol) spurt op de kasseien van Nokereberg een fractie sneller dan Van Asbroeck en Bouhanni, Niels eindigt als 141e

16/3
2014
 

Val in Kattekoers Ieper


Bijna ongezien mooi weer voor de Kattekoers te Ieper, waar de openingsrit van de Topcompetitie op het programma staat.

188 renners staan aan de start voor een rit in lijn van 172 km. en krijgen onderweg 2x de hellingen, Scherpenberg, Baneberg, Rodeberg, Kraaiberg, Kemmelberg, Zavelaar voor de wielen geschoven.

Niels koerst vanaf het begin goed vooraan, wanneer er een breuk valt in het peloton zit hij dan ook mee met de eersten, een groep van een 30 tal renners.
Wanneer het terug samen gekomen is, gaan 7 renners in de aanval die een voorsprong van bijna 4 min. max bij elkaar fietsen.
Onderweg rond km.60 komt Niels samen met 2 andere renners ten val door de nerveuziteit die de ganse dag in het peloton hing, en die vele valpartijen veroorzaakte.
Gelukkig viel het allemaal mee en kon hij opnieuw de fiets op.

Wanneer de renners een 2e maal richting Kemmelberg rijden zijn de vluchters nog met 4, gevolgd door een groep van een 30 tal renners, waarbij Niels samen met ploegmaten Pardini en Bille.

Wanneer de 4 vluchters worden ingerekend begint een nieuw koersverhaal, 14 renners rijden weg met daarbij ploegmaat Gaetan Bille, en een 2e groep (met De Winter, Mannaerts en Touquet) komt aansluiten bij de groep waar Niels en Pardini inzitten.

Bij de leiders gaan Bille, Dron en Wisniowski ervandoor, deze 3 rijden richting finish, waar Wisniowski van heel ver de spurt inzet en zo Bille en Dron uit het wiel spurt, Niels eindigt als 39e.

12/3
2014
 

Pech in Wanzele


In dit stralend weer komen 157 renners aan de start in Wanzele, waar ze 16 ronden van 10,3 km. (164,8 km.) moeten afleggen.

In de 2e ronde ontsnappen 12 renners, Niels is present bij de vluchters samen met Iljo Keisse, Kenny Dehaes, latere winnaar Laurens De Vreese, Oliver Naesen en de Nederlanders Twan Brusselman en Tom Vermeer en nog 5 renners.

De 12 koplopers hun voorsprong groeit iedere ronde en met enkele toppers vooraan ziet het er snel goed uit om in de kopgroep te vertoeven.

In de 5e ronde kent Niels pech wanneer zijn zadel zakt, de mensen van de neutrale wagen proberen het zadel opnieuw op de gewenste hoogte te krijgen maar tevergeefs. Voor Niels is de wedstrijd over en out.

De kopgroep loopt nog uit tot 1'30".
In de laatste ronde komt het peloton wel serieus korter op de ondertussen verbrokkelde kopgroep, vooraan blijven 8 renners over, in de laatste kilometers gaar De Vreese er alleen vandoor en haalt het nipt voor Dehaes en Keisse.

5/3
2014
 

Le Samyn (UCI 1.1)


Om 12u stonden 154 renners klaar in Quaregnon om aan Le Samyn te beginnen, ook de zon was 195,9 km. van de partij.

2 renners (Van De Maele en Hubert) trekken in de aanval, wanneer zij een kleine voorsprong gesprokkeld hebben staat het peloton voor de spooroverweg en kunnen de vluchters hun voorsprong vergroten, 1 renner (Sijmens) trekt in de tegenaanval en kan nog aansluiten bij de koplopers, met 3 trekken ze richting plaatselijke ronden.

Daar steekt het peloton een tandje bij en wanneer er zich een valpartij voordoet scheiden een 10 tal renners zich af en worden de vluchters gegrepen, meer dan een 10 tal sec. vrijgeleide krijgen deze mannen niet en enkele kilometers verderop komt het tot een algemene hergroepering, het peloton word wat uitgedund in de daarop volgende plaatselijke ronden, maar alles blijft samen en de wedstrijd eindigt in een massaspurt.

VANTOMME Maxime (Roubaix - Lille Métropole) haalt het voor TSATEVICH Alexey (Team Katusha) en BOUHANNI Nacer (FDJ.fr) eindigt 3e, Niels finisht als 26e.


2/3
2014
 

La Drôme Classic (UCI 1.1 - FRA) (189,4 km.)


189,4 km. stonden vandaag op de routeplanner van deze rit, waar heel wat wind van de partij was.

Vroeg in de wedstrijd ontstond er dan ook een kopgroep van 18 renners.
De rest van het deelnemersveld werd in waaiers getrokken, en voor Niels kwam er op dat moment pech om de hoek loeren, hij reed lek en moest terug keren tegen de wind op, wanneer hij zijn plaatsje in het peloton dat ondertussen de koplopers opnieuw had ingerekend terug had ingenomen, kwamen er nieuwe aanvallen en samen met renners zoals Cadel Evans moest Niels de rol lossen, zijn naam komt dan ook tussen de 65 opgevers te staan.

Romain BARDET (FRA) werd winnaar van La Drôme Classic voor Sébastien DELFOSSE (BEL) en op de 3e plaats eindigt Gianni MEERSMAN (BEL)

1/3
2014
 

La Classic Sud Ardeche (UCI 1.1 - FRA) (193 km.)


Terwijl in Belgie het wielerseizoen opende met de Omloop het Nieuwsblad, stonden in Frankrijk 153 renners aan de start voor La Classic Sud Ardeche.

Onder hen heel wat grote namen zoals Gilbert, Evans, Meersman, Bakelants e.a.

In het begin van de race ontstond er een vroege vlucht van slechts 4 renners José Gonçalves (La Pomme Marseille), Maxime Anciaux (Wallonie-Bxl), Flavien Dassonville (Bigmat-Auber 93) en ploegmaat Walt de Winter (Veranda Willems), zij reden een maximale voorsprong van 11' bij elkaar, tot het peloton terug kwam tot op 5' maar na een plaspauze van het peloton steeg de voorsprong van de 4 leiders opnieuw boven de 10' er bleef dan nog 109 km. wedstrijd over voor de renners.

De voorsprong van de 4 leiders daalde zienderogen, onder impuls van de renners van OPQS, wanneer er nog een 50 tal kilometers koers overbleven.

Wanneer op 40 km. van het einde het tempo serieus de hoogte ingaat en het peloton breekt, mist Niels nipt de aansluiting bij een 40 tal renners die wegrijden, deze 40 strijden voor de zege en het is Florian Vachon die het haalt voor Michal Golas Pol en 3e eindigde phillipe Gilbert, Niels eindigde ontgoocheld op 61e plaats.

28/2
2014
 

Koers weekend in Frankrijk


Vanuit Charleroi is Niels vandaag vertrokken richting Frankrijk, om er dit weekend deel te nemen aan Boucle Sud Ardeche die zaterdag plaats vind, zondag staat hij aan de start van La Drome Classic.

23/2
2014
 

Tour Du Haut Var 2e rit : Draguignan - Draguignan (205 km)


Niels deed er naar eigen zeggen alles aan om bij een ontsnapping te zitten in het begin van de koers, en meermaals schoof hij mee naar voor, uiteindelijk reden 8 renners weg met daarbij ploegmaat Floris Smeyers (Veranda Willems)Johan Le Bon (FDJ.fr), Thor Hushovd (BMC), Jérôme Cousin (Europcar), Romain Hardy, Rudy Molard (Cofidis), Florian Vachon (Bretagne-Séché) en Marcel Wyss (IAM).

Deze 8 koplopers kregen een voorsprong bijeen gereden van max. 5 min. Hushovd probeerde het op het einde alleen maar op de slotklim kwam het tot een hergroepering, waaruit opnieuw een kopgroep wegreed.

Uit deze nieuwe kopgroep reed daarna een duo (leider Betancur en Moinard) weg, zij bundelden de krachten en spurten voor de zege, Moinard behaalde de dagzege en Betancur wint de Tour du Haut Var.

Niels eindigt 105e op 15'59" van de winnaar.
33 renners gaven op.


22/2
2014
 

Tour Du Haut Var 1e rit : Le Cannet des Maures - La Croix Valmer (149.1 km)


In de eerste rit van de Tour du Haut Var eindigde Niels op de 75e plaats, de overwinning ging naar Betancur voor Degenkolb en Dumoulin.

20/2
2014
 

Tour Du Haut Var


Vrijdagochtend vertrekt Niels richting Tour du Haut Var (UCI 2.1) waaraan hij samen met zijn ploegmaten deelneemt op zaterdag 22 en zondag 23 februari


Vorig jaar reed Niels er zijn eerste profwedstrijd.

De eerste rit gaat van le Cannet des Maures richting Croix Valmer over 157km. deze 1e rit is eerder een sprintersetappe.
De konninginnenrit vind zondag plaats in Draguignan (203km) met onderweg verschillende Cols, zoals de Col de Mons en de Murs de Fayence en Montauroux.

Onder de deelnemers die aan de start verscheinen zijn ondermeer Cadel Evans (BMC), Sylvain Chavanel (IAM)

Gaëtan Bille
Willem Wauters
Nicolas Vereecken
Floris Smeyers
Niels Vandyck
Olivier Pardini
Walt De Winter
Jean-Albert Carnevali


7/2
2014
 

Geen 3e rit in de Ster van Besseges voor Niels


Niels kwam vandaag niet aan de start van de 3e rit van de Ster van Besseges.

Een ganse nacht ziek zijn heeft er voor gezorgd dat Niels onvoldoende kracht heeft om dit tot een goed einde te brengen, het seizoen is immers nog jong en rusten zal beter zijn in deze omstandigheden.

Niels is trouwens niet de enige renner van de ploeg die ziek werd, ook enkele ploegmakkers en mecano's voelen zich ongemakkelijk, Walt en Michael moesten ook vroegtijdig de 3e rit verlaten (waarschijnlijk ligt de oorzaak bij het eten in het hotel)

Wij wensen hen alvast veel beterschap toe!

6/2
2014
 

2e rit Ster van Besseges Nîmes - Saint Ambroix (149 km.)


Voor de 2e rit van de Ster van Besseges kregen de 156 renners beter weer voorgeschoteld.

Niels reed een attente wedstrijd waarin 5 renners konden ontsnappen en lange tijd voorop reden, toch kwam naar het einde toe alles terug samen en draaide het uit op een massaspurt, daarin kon Niels beslag leggen op de 18e plaats.

In het algemeen klassement staat Niels als 23e geklasseerd.

5/2
2014
 

1e rit Ster van Besseges Bellegarde - Beaucaire (154,5 km.)


In de 1e rit van de Ster van Besseges eindigde Niels als 38e in het peloton, dat spurtte voor de 7e plaats.

De 6 renners van de vroege vlucht bleven 20 sec. voor het peloton uit, ploegmaat Michael Goolaerts die deel uitmaakte van de vlucht eindigde knap 5e.
Winnaar van de rit werd Sander Helven.

De 154,5 km. lange rit werd afgewerkt in barre weersomstandigheden met regen en wind.

2/2
2014
 

GP La Marseillaise


Het nieuwe seizoen ging vandaag van start in Frankrijk met de GP La Marseillaise.

Koude en natte weersomstandigheden kregen de renners over zich heen tijdens de 147,5 km.

Van de 144 renners die van start gingen waren er nog 77 die spurten voor de zege, in deze spurt eindigde Niels als 38e.
De zege was voor Van Bilsen Kenneth.

30/1
2014
 

Aftellen naar het nieuwe seizoen is begonnen!


De laatste rechte lijn naar het nieuwe seizoen is ingezet, Niels en zijn ploegmaten beginnen af te tellen naar de eerste wedstrijd van het seizoen 2014#La Marseillaise

23/1
2014
 

Niels op stage


Vandaag vertrok Niels naar Luxemburg, vanwaar hij morgen met de ploeg op stage vertrekt richting Lorgues.

Hij verblijft er 3 weken, na de stage begint voor de renners van het Verandas Willems team het nieuwe seizoen.
Op Franse bodem neemt Niels deel aan GP La Marseillaise (2 feb.) en van 5 t/m 9 feb. staat de Ster van Bességes op het programma.

Wij wensen Niels veel succes toe voor het seizoen 2014!

19/1
2014
 

Ploegvoorstelling Velofollies


Op zondag werden de renners van het Verandas Willems Team voorgesteld op de fietsbeurs van Velofollies te Kortrijk.

16/1
2014
 

Persvoorstelling Team Verandas Willems in Lavenir


http://www.lavenir.net/sports/cnt/dmf20140115_00417295

15/1
2014
 

Persvoorstelling Team Verandas Willems


http://www.velowallon.be/modules.php?name=News&file=article&sid=23823

14/1
2014
 

Persvoorstelling te Spy


Dinsdagavond vind in de showroom van de hoofdsponsor te Spy de ploegvoorstelling van het Verandas Willems Team plaats.

3/1
2014
 

Niels op stage naar Jàvea


Deze ochtend is Niels op stage vertrokken, hij werkt de komende 10 dagen zijn trainingen af in Jàvea.

1/1
2014
 

De beste wensen!


Niels wenst iedereen het allerbeste toe voor een sportief, gelukkig en gezond 2014!

TOP