Volg Niels Vandyck via twitter
Share
 

Nieuws

4/3
2015
 

Gooik


163 renners stonden aan de start in Gooik, koude wind en af en toe een straaltje zon hoorden daarbij.

Na enkele ronden ontsnapten in schuifjes 28 renners, vrij snel was duidelijk dat dit de goede ontsnapping was, en dat de renners in het peloton verslagen waren, ook Niels was daarbij, hij had niet de goeie koersbenen en reed de rest van de wedstrijd uit in het peloton.

De kopgroep viel in de finale uit elkaar, en het was Stallaert die met zijn snelle benen de zege wegkaapte.

In het peloton geen spurt meer en Niels bolde als 136e over de meet.

1/3
2015
 

Brussel - Opwijk


Dit weekend werd het officiele startschot van het nieuwe Belgische wielerseizoen gegeven.

Niels kwam aan de start in Brussel - Opwijk waar ze met 191 present tekenden, voor 150 km. wedstrijd.

Niels reed de ganse wedstrijd goed vooraan en kende geen enkel moeilijk moment, wanneer 8 renners ontsnapen, was de rest van wat overbleef in het peloton op achtervolgen aangewezen.

Op het plaatselijk parcours zat de eerste achtervolgende groep met Niels de koplopers op de hielen, maar tot een hergroepering kwam het uiteinelijk niet.

5 renners uit de kopgroep bleven nipt voorop, en Niels eindigde op de 20e plaats.

22/2
2015
 

Bottelare (Clubkampioenschap)


Op vele plaatsen vond vandaag het Clubkampioenschap plaats in de vorm van een eerste wedstrijd, een voorproefje op het nakende seizoen.

Niels nam deel aan deze wedstrijd in het Oost Vlaamse Bottelare
Om 14 u werd de start gegeven voor deze eerste koers, er moest 94,5 km. worden afgelegd over 15 ronden van 6,3 km.

In Bottelare begon m'n met een minuut stilte, ter nagedachtenis aan de pas overleden ex -wereldkampioen Claude Criquielion (58).

Van de eerste ronde trokken 3 renners van het Cibel Team in de aanval, en konden meteen een mooie kloof slaan, in de 4e ronde wanneer de voorsprong 45 sec. bedroeg vond Niels het tijd om in de tegenaanval te trekken, hij kreeg in zijn spoor enkele renners mee waaronder ook enkelen uit het Cibel kamp. zij naderden tot op 10 sec. maar de laatste meters kreeg Niels niet dicht gereden, terwijl dat voor 1 renner wel lukte.

Niels besloot de wedstrijd verder te zetten in wat nog over bleef van het peloton, want de helft van het deelnemersveld was al achterop geraakt.
Niels finishte uiteindelijk als 20e op 102 renners.

7/2
2015
 

Stage Mojacar


Niels vertrok vandaag op stage naar Mojacar, hij zal er samen met zijn ploegmaten verblijven tot volgende week zaterdag.

25/1
2015
 

Duo strandrace Bredene


Samen met Jochen Dewachter van fietsen Dewachter nam Niels deel aan de duo strandrace te Bredene.

Niels finishte als 34e op meer dan 500 deelnemers, de eindtijd voor de Duo Teams is de tijd van de tweede biker bij aankomst, wat van minder belang was voor hen daar het voor Niels een goede training en test was voor het nakende seizoen.

Samen finisten Niels en Jochen als 138e team.

18/1
2015
 

Persvoorstelling op Velofollies


Op de fietsbeurs Velofollies in Kortrijk werden de renners van het Baguet team nog een keer aan pers en publiek voorgesteld.

5/1
2015
 

Stage Calpe


Niels vertrok op 05/01 met enkele ploegmaten op stage naar Calpe, daar zullen ze dagelijks de nodige kilometers trainen als voorbereiding op het nieuwe seizoen, ze verblijven er tot 15/01/2015.

1/1
2015
 

Gezond en gelukkig 2015


Niels wenst iedereen een gelukkig maar vooral een gezond Nieuwjaar toe.

TOP