Volg Niels Vandyck via twitter
Share
 

Nieuws

26/2
2017
 

OfficiŽle start van het Belgisch wielerseizoen begint met pech voor Niels in Sint-Joris-Weert


Dit weekend werd het officiŽle startschot gegeven van het Belgisch wielerseizoen, Niels trok naar Sint-Joris-Weert waar 79 renners aan de start kwamen.

In de eerste ronde trokken al 10 renners in de aanval, Niels bevond zich in het peloton waar m'n meer en meer tijd verloor op de koplopers.

Na een 7 tal ronden riep Niels zijn ploegmaat toe dat Niels ten val was gekomen, daarop hield de ambulance halt om te melden dat Niels naar het ziekenhuis moest om zijn gezicht te hechten, van brute pech gesproken.

Spoedig herstel Niels.

19/2
2017
 

Ploegvoorstelling Thielemans


In de gebouwen van Thielemans te Merchtem werden zondagavond renners en staff aan pers -en publiek voorgesteld.

19/2
2017
 

Opening seizoen 2017 te Vollezele


Als naar jaarlijkse traditie organiseert m'n in Vollezele de week voor het officiŽle begin van het Belgisch wielerseizoen deze wedstrijd, hierin kunnen de renners zich na een gezamenlijke training van 86 km. zich een eerste keer met elkaar meten in een wedstrijd van 61 km.

53 renners kwamen aan de start van de koers.

In de 3e van de 10 af te leggen ronden gaan 2 renners aan de haal, Niels zet meteen de achtervolging in en sluit aan bij het duo, nog een vierde renner komt aansluiten.

Eťn ronde later komen nog 2 renners het kwartet vooraan versterken, deze 6 slaan een kloof maar op 3 ronden van het einde kunnen toch nog een 10 tal renners terug komen uit de achtergrond.

Uiteindelijk word er gespurt voor de overwinning, in deze spurt moet Niels de snelle Roelandts laten voorgaan en finisht mooi 2e.

28/1
2017
 

Trainingsstage


Deze morgent in alle vroegte vertrok Niels op trainingsstage naar het Spaanse Torrevieja, hij zal er de komende week de nodige kilometers trainen in gezelschap van Kevin en Nick, richting wielerseizoen 2017.

15/1
2017
 

Trainingen volop bezig


Ondertussen is Niels bezig met de voorbereidingen op het nakende seizoen, zowel op de mountainbike als op de koersfiets (wanneer het weer en de wegen het toelaten) worden de nodige kilometers afgelegd.

Wij wensen Niels alvast veel succes voor het seizoen 2017

1/1
2017
 

De allerbeste wensen voor een gezond en sportief 2017


Wij wensen iedereen het allerbeste toe voor een gezond en sportief 2017!

Tot binnenkort!

TOP