Volg Niels Vandyck via twitter
Share
 

Nieuws

24/5
2015
 

Geen loon naar werk in Sint Kornelis Horebeke


Een prachtige lentezon en aangename temperaturen waren van de partij, net als 68 renners, in het lastige Sint Kornelis Horebeke waar de renners 11 ronden van elk 10,200 km. dienen af te leggen, met iedere ronde de Haaghoek.

Vanaf het begin vielen er dan ook aanvallen te noteren, Niels die attent voorin koerste, was bijna bij iedere aanval betrokken.
Maar geen enkele ontsnapping liep veruit, iedere ronde was er wel een andere ontknopping.

Op 4 ronden van het einde ging Niels er alleen vandoor, hij wist dat het nog ver was, maar probeerde een ontsnapping op poten te zetten, hij reed anderhalve ronde alleen voorop, en dan keerde een ruime groep terug.

Op 2 ronden van het einde ging Belgisch Kampioen tijdrijden Pols aan de haal, deze houd stand tot de finish, en liet de zege achter zijn naam noteren, uit de groep met Niels, ontsnappen nog enkele renners voor de verdere ereplaatsen, Niels die een dijk van een wedstrijd reed moest tevreden zijn met de 9e plaats.


23/5
2015
 

4e plaats te Overijse - Maleizen


Op een pittig parcours, gaan 83 renners van start in Overijse - Maleizen
11 ronden van elk 10,5 km. moeten de renners afleggen.

In de eerste ronde gaan 7 renners ervandoor, onmiddellijk achterna gezeten door 6 anderen waarbij Niels, deze 2 groepjes komen in dezelfde 1e ronde samen en 13 renners zijn weg.
Om de één of andere reden vallen vooraan 2 renners weg en gaan de vluchters de rest van de wedstrijd verder met 11.

Naar het einde van de wedstrijd toe, beginnen vooraan de aanvallen elkaar op te volgen.
Ook Niels probeerde meermaals in de aanval te trekken, maar alleen weg geraken zit er niet in.

Het is met 6 dat ze de finale intrekken, en uit deze kopgroep zal de winnaar komen.

In de slotronde gaat Peyskens er alleen vandoor, Stenuit trekt in de tegenaanval en sluit aan bij Peyskens die in de spurt de duimen moet leggen tegen een snelle Stenuit, Niels wordt 3 sec. later nipt geklopt voor de 3e plek door de Nederlander Engelen, en eindigt 4e.

19/5
2015
 

Booischot


Last minute besliste Niels om te koersen in Booischot.

Onder een regen- en hagelbui werd het startschot gegeven aan de 95 renners die aanwezig waren.

In het begin van de koers was Niels met elke beweging mee, maar na een paar ronden reden 10 renners weg, en had hij de goede trein gemist, dan maar meerijden in het peloton.

Een 15 tal sloot nog aan bij de koplopers, en op 2 ronden van het einde kwam ook het peloton opnieuw aansluiten.

Het draaide uit op een pelotonspurt waarin Kevin Suarez zich de snelste toonde, en Niels 6e eindigde.


17/5
2015
 

GP Criquielion


Enkele ploegen gaven forfait voor deze wedstrijd van de Topcompetitie, maar toch stonden de renners nog met 160 aan de start.

Voor Niels werd deze wedstrijd geen succes, mede door geen super benen en alweer een lekke band.

In verschillende kleine groepjes trokken 23 renners ervandoor, bij het aansnijden van de 7 plaatselijke ronden werd duidelijk dat de winnaar vooraan zat, vanuit het peloton kwam geen tegenreactie meer, en snel hadden de koplopers 4'30" voorsprong.

De kopgroep viel nog kompleet uiteen, en Jelle Wallays stevende solo naar de overwinning.

Niels kreeg op 2 ronden van het einde opnieuw af te rekenen met een lekke band, en moest achtervolgen, hij keerde terug in het peloton waarmee hij over de meet bolde als 101e.

12/5
2015
 

3e plaats te Lutlommel - Lommel


67 renners kwamen aan de start in het Limburgse Lutlommel - Lommel.

Vroeg in de wedstrijd reden 8 renners weg uit het peloton, Niels trok op zijn beurt alleen in de tegenaanval, hij kon de kloof dichten zodat er een kopgroep van 9 renners tot stand was gekomen.

5 renners van deze kopgroep reden op 5 ronden van het einde weg, en de andere 4 werden ingelopen door de eerste achtervolgers.

In de laatste ronde werd er slag om slinger gedemarreerd, maar niemand geraakte nog weg, zodat er moest gespurt worden voor de zege, in deze spurt was het Mannaerts die zich de snelste toonde voor Smeyers en Niels.

10/5
2015
 

Pech voor Niels in 50e Ardense Pijl


7 renners rijden voor een uitgedund peloton in deze zware wedstrijd, Niels reed attent mee in het peloton.

Wanneer de renners richting finale reden, kreeg Niels op een bijzonder slecht moment, aan de voet van de Mont Theux af te rekenen met een lekke band, het moment waarop de 7 werden bijgebeend en de koers opnieuw open barste.

Niels werd gedepaneerd door ploegmaat Maarten D'Hondt, maar vol in de finale kon Niels nooit meer vooraan geraken, om er nog een mooi slot van te maken.

Ontgoocheld bolde hij als 66e over de meet in Herve.

1/5
2015
 

Merchtem


Voor en na de wedstrijd werd er bijgetraind, maar de wedstrijd op zich verliep voor Niels ook als een training, vermits hij een kopgroep van 15 renners miste die er in de 4e van de 19 af te leggen ronden vanonder muisden.

Deze 15 bleven lang op dezelfde afstand van het peloton rijden, en op 8 ronden van het einde, probeerde Niels een tegenaanval op poten te zetten, met 2 kompanen trokken ze in de achtervolging en naderden tot op 18 sec. maar aansluiting maken lukte niet.

Uit de kopgroep reden nog 3 renners weg die het onder elkaar uit maakten voor de zege, Glenn Rotty toonde zich de beste van de 142 deelnemers, Niels spurtte niet mee en bolde in het peloton (80e) over de meet.

29/4
2015
 

Pech in Herne


Met 145 stonden de renners aan de start in Herne waar ze 14 ronden van elk 8,5 km. moesten afleggen.

Niels voelde zich goed en zat in de 2e ronde goed voorin toen hij materiaal pech kreeg, hij zette door, maar om geen verdere stukken te rijden, was hij verplicht af te stappen op 4 ronden van het einde.

26/4
2015
 

GP Affligem


Met 198 aan de start voor 160 km. wedstrijd in de GP Affligem.

Bij de 2e doortocht op de Varent trekken 10 renners waarbij Niels in de aanval, achterna gezeten door een trio dat later nog kon aansluiten, een kopgroep van 13 werd gevormd.

Een 70 tal km. hielden ze stand vooraan maar bij het ingaan van de plaatselijke omlopen werden ze op de hielen gezeten door het peloton en opnieuw gegrepen.

Vanaf dan viel de ene na de andere aanval te noteren, maar steeds zonder succes, in de laatste ronde begon het nog fel te regenen en konden 8 renners nog ontkomen aan de massaspurt, Allegaert toonde zich nipt de snelste van de late vlucht, Niels bolde in het peloton over de meet.

19/4
2015
 

Eindwinnaar Arden Challenge 2015


Niels werd eindwinnaar in de Arden Challenge 2015 met 32 punten, de Nederlander Wubben werd 2e met 59 punten en de Italiaan Marengo eindigde 3e met 64 punten.

19/4
2015
 

Bertrix (Arden Challenge)


Niels eindigde 5e in deze lastige rit te Bertrix en is de eindwinnaar van de Arden Challenge 2015.

Opnieuw kwamen 232 renners aan de start van de laatste etappe van de Arden Challenge te Bertrix.

Op dit zware parcours reden lang 3 renners voorop, maar diep in de finale worden zij opnieuw gegrepen door wat over blijft van het deelnemersveld, een 100 tal renners.

Wie dacht dat het zou uitdraaien op een massaspurt had het mis, want in de laatste kilometer trok Jef Smismans ervandoor, en behaalde afgescheiden de zege, Van Gucht en de Italiaan Marengo kwamen ook net voor het peloton binnen, De Decker eindigde 4e en Niels werd mooi 5e.

Niels werd ook de eindwinnaar van de Arden Challenge 2015 met 32 punten, de Nederlander Wubben werd 2e met 59 punten en de Italiaan Marengo 3e met 63 punten.

18/4
2015
 

Compogne (Arden Challenge)


252 renners voor de 3e rit van de Arden Challenge te Compogne, zon, veel wind en een resem aanvallen waren de ingrediënten van de dag voor deze etappe.

Niels was attent maar diende ook veel werk op te knappen onderweg om zijn leiders positie veilig te stellen.

De ene keer zat hij mee voorin, de volgende keer moest hij een kloof dichten, op het einde kunnen 6 renners wegrijden, Niels was niet vooraan op dat moment, en nog eens 11 renners gaan in de achtervolging.

De 6 vluchters houden stand en spurten voor de zege, Dimitri Peyskens haalde de overwinning binnen, Niels moest spurten voor de 18 plaats en kon deze plaats achter zijn naam schrijven,

Niels blijft leider in het algemeen klassement.

17/4
2015
 

Erezee (Arden Challenge)


Voor de 2 rit van de Arden Challenge komen opnieuw 241 renners aan de start in Erezee, de renners dienen vandaag 1 ronde af te leggen van 66 km. en 5 plaatselijke omlopen van elk 9 km.

In de rit in lijn gaan 12 renners ervandoor, daarbij is Niels present, maar bij het ingaan van de 1e plaatselijke ronde zijn de 12 leiders eraan voor de moeite, wat nog overblijft van het peloton komt aansluiten bij de leiders en alles in opnieuw te herdoen.

Met nog 3 ronden voor de boeg gaan 3 renners in de aanval, bij hen de winnaar van de 1e rit Bjørn De Decker, Stijn Mortelmans en Rob Ruigh, Niels ziet het gevaar en trekt samen met enkele anderen in de tegenaanval, de leiders worden ingelopen maar ook de rest van het overblijvende peloton keert terug.

Op deze zware omloop en lastige aankomststrook stevenen de renners af op een massaspurt, daarin trekt Stijn Mortelmans aan het langste eind, Niels eindigd op de 7e plaats en is de nieuwe leider in het algemeen klassement.

Foto's volgen.

16/4
2015
 

Chiny (Arden Challenge)


In de eerste wedstrijd van de Arden Challenge eindigde Niels knap 2e.

240 renners kwamen een rugnr. ophalen in Chiny in de eerste manche van de 4daagse Arden Challenge.

Met eerst een grote lus van 50 km. in lijn en nadien 5 plaatselijke ronden van elk 18 km. werden de renners de Ardennen in gestuurd.
Bij het aansnijden van het plaatselijk parcours waren er maar weinig gelosten, en de wedstrijd barste los in de eerste lokale omloop, 21 renners reden voorop met daarbij Niels, hun voorsprong liep op naar de minuut, bij het ingaan van de laatste ronde trokken 7 renners in de aanval, daarbij opnieuw Niels.

Met 7 kwamen ze de aankomst naar boven en werd er gespurt, Niels eindigde mooi 2e achter Bjørn De Decker en voor Niels Tooth.

Foto's volgen

11/4
2015
 

Wieze


190 renners waren naar Wieze afgezakt voor 120 km. koers verdeeld over 16 ronden van 7,5 km.

Het grote aantal deelnemers zorgde ervoor dat de start met een kwartier vertraging werd gegeven.

De renners waren maar goed vertrokken of ze kregen al een fikse bui over zich heen een paar ronden moesten ze de regen trotseren.

Er ontstond een kopgroep van 7 renners, terwijl Niels meedraaide in het peloton, wanneer het na verscheidene ronden vooraan niet meet botert, komt het peloton onieuw aansluiten.

Niels waagt dan ook zijn kans, maar de benen zijn niet in goeie doen, en alles komt terug samen, op 4 ronden van het einde ontsnappen opnieuw 6 renners deze houden stand tot de finish, en spurten voor de zege met in hun zog 3 achtervolgers, het peloton of wat er nog van over blijft moet spurten voor de 10e plaats, Niels eindigt als 22e.

5/4
2015
 

3e rit Boucle De L'Artois Habarcq - Bapaume


In de namiddag rit moeten de renners 80,4 km. afleggen van Habarcq naar Bapaume.

Een kopgroep van 10 met daarbij Niels glippen ervandoor, wanneer deze koplopers opnieuw worden ingerekend, ontsnappen 12 andere renners.

Toch komt alles opnieuw samen, het ziet er naar uit dat er een massaspurt zal volgen maar in de plaatselijke ronde van 10 km. dat de renners moeten afleggen zijn er nog verschillende valpartijen te noteren, zodat het peloton in verschillende stukken breekt, Niels zit achter één van deze valpartijen en komt in een 3e groepje binnen als 39e.
Winnaar van deze rit is alweer Blikra Havard.

In het eindklassement eindigt Niels als 19e.

5/4
2015
 

2e rit Boucle De L'Artois Hesdin - Mont St Eloi


De ochtend rit gaat van start om 9u30 in Hesdin en is 89,2 km. lang en pittig.

Toch zal het hier op een spurt aankomen, maar weliswaar op een zware aankomststrook van 8%, wat wil zeggen dat het overblijvende deelnemersveld ver uit elkaar zal hangen aan de finish in Mont St Eloi, er mag gezegd worden dat deze aankomst op Niels zijn lijf is geschreven, van veel te ver zit hij op kop om uiteindelijk mooi 5e te finishen, net zoals de 1e rit werd ook deze gewonnen door Blikra Havard.

4/4
2015
 

1e rit Boucle De L'Artois Auxi le Chateau - Croisilles


126 renners verdeeld over 18 ploegen, komen aan de start voor de Boucles De L'Artois, de 1e rit is er eentje van 156,3 km.

Koud weer en regen krijgen de renners onderweg van Auxi le Chateau naar Croisilles.

8 renners waaronder Niels rijden voorop in deze rit, naar de finale toe blijven daarvan 6 renners over, zonder Niels.

Nog enkelen van deze kopgroep haken af, en anderen komen dan weer aansluiten, zo vormt er zich een kopgroep van 14 die zullen spurten voor de zege, De Noor Blikra Havard schrijft de zege achter zijn naam, Niels spurt in de achtervolgende groep naar de 26e plaats.

29/3
2015
 

5e in barre weersomstandigheden te Florennes


Barre weersomstandigheden teisteren het ganse land, in Florennes trotseren 65 renners de hevige regen en felle windstoten.

17 ronden moesten de renners afleggen in dit weer, vrij snel reden enkele renners voorop, Niels zag het gevaar en reed er naartoe, deze kopgroep van 5 dikte nog aan tot een 12 tal.

Een tweetal ronden later reed Niels met 2 kompanen weg uit deze kopgroep, met 3 reden ze 50 sec. voorop, na enkele ronden kwam er een tegenaanval van 1 renner de achtervolger kon na een paar ronden aansluiten bij de 3 koplopers en daarop stokte het tempo en konden ook de andere achtervolgers terug aansluiten.

Halverwege de wedstrijd vloog aan de aankomstlijn alles weg, nadarhekken en spandoeken begaven het, zodat de organisatoren alles moesten beginnen losmaken en inpakken.

Met nog 6 ronden voor de boeg, kwamen uit de achtergrond 6 renners aansluiten bij de 4 koplopers, opnieuw 10 leiders, ondertussen zijn er al veel gelosten en opgevers geteld.

Thomas Vaubourzeix de winnaar van gisteren trekt er solo vandoor, 2 renners gaan in de achtervolging, en Niels volgt in een groepje van 6 renners, daarachter worden de resterende renners uit koers genomen, wegens te grote achterstand.

Vaubourzeix behaalt solo de zege, daarachter spurten de 2 voor de overige podium plaatsen, Niels en Baeyens rijden nog weg voor plaats 4 en 5, Baeyens spurt sneller dan Niels die 5e eindigt.

Slechts 9 renners rijden de wedstrijd uit.

28/3
2015
 

Polleur


Ook in Polleur is het slecht weer voor de 181 renners die aan de 94,8 km. in lijn beginnen, een extra vest of een regenjasje is geen overbodige luxe.

Na een 4 tal kilometer trekken 4 renners in de aanval snel kregen zij het gezelschap van 2 anderen, verderop verliezen zij opnieuw 3 koplopers, met 3 is het knokken tegen het aandringende peloton, uiteindelijk blijft 1 man (Thomas Vaubourzeix) overeind op het plaatselijk parcours van 8,3 km. dat de renners 2 maal dienen af te leggen.

Thomas Vaubourzeix wint nadat hij de ganse wedstrijd in de spits reed, voor plek 2 was het spurten met een 40 tal renners, Niels eindigde als 15e.

22/3
2015
 

Hingene - Bornem


Niels koos ervoor om in het naburige Hingene - Bornem te koersen, zodat de supporters hem dicht bij huis konden komen aanmoedigen.

117 renners tekenden het inschrijvingsblad en trotseerden de kasseistrook te Hingene waar 17 passages waren.

6 renners trokken in de aanval, Niels zag het gevaar van deze vroege vlucht en trok samen met 5 kompanen in de tegenaanval, snel waren deze 12 samen, het peloton bleef lang op korte afstand hangen.

Vooraan vielen door pech of andere omstandigheden 4 renners weg, zodat ze met 8 overbleven.
Uit de achtergrond kwamen nog 10 renners terug, dat maakte dat de kopgroep opnieuw 18 renners telde, het peloton reed ondertussen op 45 sec.
De winnaar was dus vooraan te zoeken.

Bij het ingaan van de voorlaatste ronde trokken 2 renners in de aanval, 2 Nederlanders, de verstandhouding bij de 2 was optimaal en zij hielden het uit tot de finish en spurten voor de zege, Sloof haalde het voor Van Den Bogaert, Niels werd 6e in de achtervolgende spurt en schreef de 8e plaats achter zijn naam.

20/3
2015
 

Handzame Challenge


In Jabbeke waar de renners om 11u15 van start gingen voor de Hanzame Challenge was niks te merken van de zonsverduistering, enkel mist hing er boven West Vlaanderen.

De 175 renners begonnen met een grote lus van 90 km. om daarna nog 4 plaatselijke ronden van 16,2 km. af te leggen in Handzame met telkens de beklimming van de Ruidenberg.

Bij het ingaan van de plaatselijke ronden hadden 6 renners een kleine voorsprong op het peloton, maar bij de volgende doortocht was alles te herdoen.

In de voorlaatste ronde konden 11 renners zich afschijden van het peloton en 8 daarvan mochten spurten voor de zege, Julien Kaise die in de laatste kilometers nog een kleine voorsprong bijeen reed kon nipt stand houden en haalde na 153,38 km. de zege binnen, Niels bolde met het peloton over de meet en werd 109e.

15/3
2015
 

Ieper "Kattekoers"


De Kattekoers werd geen succes voor Niels maar eerder eentje om snel te vergeten.

De vele valpartijen onder de 193 renners, waardoor ook Niels enkele keren voet aan grond moest zetten en niet al te beste benen, zorgde er mee voor dat Niels in een achtervolgend peloton terecht kwam, het was dus vrij vroeg in de koers al achtervolgen geblazen.

Toch kwam alles opnieuw samen, en zat Niels opnieuw voorin, maar hij vond zijn draai niet in de koers en stapte na 134 km. uit de wedstrijd.

Baptiste Planckaert won de 75e editie van de Kattekoers na 180 km.

11/3
2015
 

Mooi 6e in Wanzele


Wanzeel Koerse bracht 182 renners op de been en een massa volk, 16 ronden moesten de renners afleggen goed voor 165 km.

Net zoals de vorige wedstrijden het geval was, werd ook vandaag gestart met een minuut stilte, dit maal voor renner Patrick Gaudy (38) die bij een verkeersongeval gisteren veel te vroeg het leven liet.

17 renners trokken na enkele ronden in de aanval, en ookal zag het er een paar ronden later naar uit dat het peloton de leiders snel zou grijpen, toch was het wachten tot 2 ronden van het einde eer de kopgroep opnieuw werd ingerekend.

Niels die gemakkelijk meedraaide in het peloton, nestelde zich bij het ingaan van de laatste ronde helemaal voorin het peloton dat afstevende op een massaspurt, en eindigde daarin knap 6e, winnaar in Wanzele werd Demoittie.

8/3
2015
 

3e plaats in Vollezele


Niels behaalde vandaag de 3e plaats te Vollezele, na een sterke wedstrijd.

135 renners kwamen aan de start te Vollezele, en ook de zon liet zich zien.

9 ronden moesten de renners afleggen en telkens kregen zij daarin de Congoberg te verteren, Vollezele is een lastig parcours.

In de 2e ronde trok Niels er met enkele andere renners vandoor en vormden een kopgroep van 11 man, hun voorsprong schommelde rond de minuut, maar dat bleek op 3 ronden van het einde niet genoeg te zijn, want uit de achtergrond konden een 9 tal renners nog komen aansluiten, zodat er vooraan ineens een groep van een man of 20 ontstond.

Met nog 2 ronden voor de boeg kregen we 4 renners aan het commando en geen Niels, die nochtans een sterke koers aan het rijden was, maar bij het ingaan van de laatste ronde had Niels de kloof alleen gedicht en waren ze vooraan met 5 om aan de allerlaatste ronde te beginnen.

In de laatste ronde reden 2 renners weg uit de kopgroep van 5 en probeerde Niels verschillende keren in de tegenaanval te gaan, uit de achtergrond waren immers opnieuw enkele renners komen opdagen, maar de 2 vooraan spurten voor de zege, en het was De Vos die het haalde, de spurt voor de 3e plaats zette Niels naar zijn hand en werd mooi 3e.


4/3
2015
 

Gooik


163 renners stonden aan de start in Gooik, koude wind en af en toe een straaltje zon hoorden daarbij.

Na enkele ronden ontsnapten in schuifjes 28 renners, vrij snel was duidelijk dat dit de goede ontsnapping was, en dat de renners in het peloton verslagen waren, ook Niels was daarbij, hij had niet de goeie koersbenen en reed de rest van de wedstrijd uit in het peloton.

De kopgroep viel in de finale uit elkaar, en het was Stallaert die met zijn snelle benen de zege wegkaapte.

In het peloton geen spurt meer en Niels bolde als 136e over de meet.

1/3
2015
 

Brussel - Opwijk


Dit weekend werd het officiele startschot van het nieuwe Belgische wielerseizoen gegeven.

Niels kwam aan de start in Brussel - Opwijk waar ze met 191 present tekenden, voor 150 km. wedstrijd.

Niels reed de ganse wedstrijd goed vooraan en kende geen enkel moeilijk moment, wanneer 8 renners ontsnapen, was de rest van wat overbleef in het peloton op achtervolgen aangewezen.

Op het plaatselijk parcours zat de eerste achtervolgende groep met Niels de koplopers op de hielen, maar tot een hergroepering kwam het uiteinelijk niet.

5 renners uit de kopgroep bleven nipt voorop, en Niels eindigde op de 20e plaats.

22/2
2015
 

Bottelare (Clubkampioenschap)


Op vele plaatsen vond vandaag het Clubkampioenschap plaats in de vorm van een eerste wedstrijd, een voorproefje op het nakende seizoen.

Niels nam deel aan deze wedstrijd in het Oost Vlaamse Bottelare
Om 14 u werd de start gegeven voor deze eerste koers, er moest 94,5 km. worden afgelegd over 15 ronden van 6,3 km.

In Bottelare begon m'n met een minuut stilte, ter nagedachtenis aan de pas overleden ex -wereldkampioen Claude Criquielion (58).

Van de eerste ronde trokken 3 renners van het Cibel Team in de aanval, en konden meteen een mooie kloof slaan, in de 4e ronde wanneer de voorsprong 45 sec. bedroeg vond Niels het tijd om in de tegenaanval te trekken, hij kreeg in zijn spoor enkele renners mee waaronder ook enkelen uit het Cibel kamp. zij naderden tot op 10 sec. maar de laatste meters kreeg Niels niet dicht gereden, terwijl dat voor 1 renner wel lukte.

Niels besloot de wedstrijd verder te zetten in wat nog over bleef van het peloton, want de helft van het deelnemersveld was al achterop geraakt.
Niels finishte uiteindelijk als 20e op 102 renners.

7/2
2015
 

Stage Mojacar


Niels vertrok vandaag op stage naar Mojacar, hij zal er samen met zijn ploegmaten verblijven tot volgende week zaterdag.

25/1
2015
 

Duo strandrace Bredene


Samen met Jochen Dewachter van fietsen Dewachter nam Niels deel aan de duo strandrace te Bredene.

Niels finishte als 34e op meer dan 500 deelnemers, de eindtijd voor de Duo Teams is de tijd van de tweede biker bij aankomst, wat van minder belang was voor hen daar het voor Niels een goede training en test was voor het nakende seizoen.

Samen finisten Niels en Jochen als 138e team.

18/1
2015
 

Persvoorstelling op Velofollies


Op de fietsbeurs Velofollies in Kortrijk werden de renners van het Baguet team nog een keer aan pers en publiek voorgesteld.

5/1
2015
 

Stage Calpe


Niels vertrok op 05/01 met enkele ploegmaten op stage naar Calpe, daar zullen ze dagelijks de nodige kilometers trainen als voorbereiding op het nieuwe seizoen, ze verblijven er tot 15/01/2015.

1/1
2015
 

Gezond en gelukkig 2015


Niels wenst iedereen een gelukkig maar vooral een gezond Nieuwjaar toe.

TOP